Over ons

Zo begon het! 1968

Westerhof’s Kaashandel bestaat onderhand meer dan 50 jaar. In 1968 is het opgestart door Hans Westerhof. Met een busje dat hij gekocht had ging hij naar diverse markten in de omgeving van Twente. Hans begon met 5 markten.

Enschedese markt 1968
Personeelsuitbreiding

De Ontwikkeling/ Uitbreiding, 1970

In de daarop volgende jaren kreeg Hans Westerhof het steeds drukker en ging hij uitbreiden naar meerdere markten. In 1970 kwam het eerste personeelslid in dienst.

De lekkerste borrelplankjes

Eerste verkoopwagen, 1972

Voorheen werden de kramen gehuurd op de markt zelf. Deze moesten van begin tot eind opgebouwd worden. Dat zal vanaf nu verleden tijd zijn. De eerste echte verkoopwagen is een feit.

Verkoopwagen
Nieuwe verkoopwagen

Extra verkoopwagen, 1976

Westerhof’s Kaashandel blijft innoveren en ontwikkelen. De tweede verkoopwagen wordt aangeschaft en in gebruik genomen. Hierdoor wordt het mogelijk voor Westerhof om meerdere markten op één dag te gaan draaien.

De verhuizing, 1978

Het huidige pakhuis werd te klein.. het was tijd om verder uit te breiden. Westerhof’s Kaashandel vond haar plek in Delden aan de Dennen 4. Hier gingen de ontwikkelingen verder.

Verhuizing

Getallen spreken voor zich!

1500 +
Wekelijkse vaste klanten
20 +
Artikelen
2 +
Magere (dieet) kazen

Minder zout & minder vet

Personeelsuitbreiding

Personeelsuitbreiding, 1994

Door de sterk toenemende groei werd er nog iemand in dienst genomen. Zo ging het bedrijf verder met de familie zelf en twee man personeel op fulltime. Voor een aantal dagen werden er ook parttimers aangenomen.

Maick Westerhof, 2002

In 2002 heeft de oprichter Hans Westerhof het stokje overgedragen aan zijn zoon Maick Westerhof. Maick ging van jongs af aan met zijn vader mee naar de markt. Hier ontwikkelde hij zijn liefde voor het vak en wist al vroeg dat hij niks anders wou dan het bedrijf dat zijn vader had opgezet voortzetten. Bij de familie stond altijd één aspect hoog in het vaandel en dat was “kwaliteit”.

Hans en Maick westerhof
Personeelsuitbreiding

Nieuw duurzame verkoopwagen, 2018

In 2018 kwam er een moderne duurzame verkoopwagen. Hierbij werd gelet op duurzame ontwikkelingen, om zo het elektriciteit gebruik te verminderen. Westerhof streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder werd er gelet op alle kleine details. Zo is de wagen compleet klantvriendelijk ontworpen.

Nieuwe vrachtwagen, 2021

Om het werk op de markt een stuk makkelijker te maken is er een nieuwe vrachtwagen aangeschaft. De vrachtwagen en de verkoopwagen zijn beide voorzien van nieuwe bestickering. We zijn er weer helemaal klaar voor!

Vrachtwagen
Winkelwagen